David Wijnveldtweg 2
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-651075

Het 1e elftal betrad het veld met een ongeslagen thuisstatus, maar die werd al snel doorbroken toen Rheden binnen de minuut na matig uitverdedigen de score opende met een schot van buiten de 16. Ondanks enkele doelpogingen van Jard Kamperman Leferink lukte het Colmschate niet om te scoren. Een onverwachte vrije trap resulteerde in de 0-2 voor Rheden. De tweede helft begon hoopvol met een vrije trap die leidde tot de 1-2 door Dean ter Stege. Ondanks kansen voor de gelijkmaker, slaagde Rheden erin om de voorsprong uit te breiden naar 1-3. Colmschate probeerde te reageren, maar de lat en de Rhedense doelman voorkwamen de 3-2. Uiteindelijk resulteerde de wedstrijd in een 1-4 nederlaag voor Colmschate. De vraag blijft of de toon al was gezet in de eerste minuut. Met de eerste thuisnederlaag achter de rug, kijkt het team vooruit naar het volgende duel tegen SML op 10 december, waarbij het belangrijk is om de drie punten in een uitwedstrijd te behalen.